Hammett Napisano 10 Maja 2017 Share Napisano 10 Maja 2017 Witajcie, przez jakąś pomroczność kompletną przykleiłem wyloty zamiast na prawym to na lewym skrzydle. Zastanawiam się czy mogę je jakoś usunąć i potem przykleić we właściwym miejscu. Macie jakiś sprawdzony patent na taką operację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 10 Maja 2017 Share Napisano 10 Maja 2017 Wszystko jest do zrobienia, ale coś będziesz musiał zniszczyć. Albo wloty, albo powierzchnię lewego skrzydła. Ja bym wybrał uszkodzenie skrzydła i potem dziurę po usunięciu wlotów szpachlował na gładko. Odklejenie tego bez widocznego uszkodzenia nie jest raczej możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 10 Maja 2017 Autor Share Napisano 10 Maja 2017 Wszystko jest do zrobienia, ale coś będziesz musiał zniszczyć. Albo wloty, albo powierzchnię lewego skrzydła. Ja bym wybrał uszkodzenie skrzydła i potem dziurę po usunięciu wlotów szpachlował na gładko. Odklejenie tego bez widocznego uszkodzenia nie jest raczej możliwe. Też obstawiam opcje z uszkodzeniem powierzchni skrzydła, bo tak jak piszesz można to później zaszpachlować. Spróbuję wieczorem powalczyć. Narobiłem sobie roboty, ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 10 Maja 2017 Super Moderator Share Napisano 10 Maja 2017 Ja odcinałbym żyletką, zwykła do golenia "starego" typu, od lewej strony masz gładką powierzchnię także same "daszki" usuniesz prawie bez uszczerbku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 10 Maja 2017 Share Napisano 10 Maja 2017 Ja bym naciął delikatnie spoinę skalpelem i zapuścił Extra Thin Tamiya. Odklei się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 10 Maja 2017 Autor Share Napisano 10 Maja 2017 Wloty usunięte. Udało się niemal bez szkód, a co naruszyłem poleci się szpachla i będzie pięknie. Dziękuję bardzo za pomoc panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi