hypnos82 Napisano 21 Maja 2017 Share Napisano 21 Maja 2017 Witam szanownych kolegów Po ponad rocznej przerwie spowodowanej nagłymi zmianami w życiu ( wesele, narodziny córeczki i przeprowadzka ) Pora wrócic do swojego hobby Na pierwszy ogien wziąłem sobie pojazd na którego miałem już dawno ochote, czyli czołg T-90 Jest to wypust trumpetera raczej wszystkim znany, wiec nie ma się co rozpisywać. Z dodatków planuje jedynie friule, bo do zestawowych gesi nie miałem cierpliwości, a tak model idzie prosto z pudła. No i rozpoczęte prace nad wanną i zawieszeniem Przy obecnych warunkach domowych prace będą się posuwały w wolnym tepie wiec proszę o cierpliwośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Maja 2017 Share Napisano 21 Maja 2017 No to ogólnie gratki z okazji zmian. Dobrze że wróciłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 26 Maja 2017 Autor Share Napisano 26 Maja 2017 Rozpocząłem pracę nad górna płyta kadłuba Niedługo pojawia się fotki z prac Mam pytanie odnośnie malowania Schemat malowania był stały, czy jednak od ręki, I proszę o podpowiedź jakiej farby najlepiej będą pasowały do malowania trojbarwnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Maja 2017 Share Napisano 26 Maja 2017 T-90A z Meng Model. Kolory: Vallejo Air Russian Green Tamiya Deck Tan Tamiya Nato Black Malowanie z defilady z okazji Dnia Zwycięstwa w Moskwie 2010 roku: Kamo malowane z wykorzystaniem maskowania. Mam nadzieję że to coś pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 26 Maja 2017 Autor Share Napisano 26 Maja 2017 Ok dzięki A z tamki jakas zieleń dałoby dopasować? Myślę jeszcze nad farbami AK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Maja 2017 Share Napisano 26 Maja 2017 Jeśli Tamiya, to może XF-58 Olive green, może będzie dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 2 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2017 Kolejna porcja fotek z postępu prac Kadłub powoli nabiera krztaltów, płyty silnika sa na sucho osadzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 3 Czerwca 2017 Share Napisano 3 Czerwca 2017 Fajnie to wygląda. Czekam na dalsze postępy pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 26 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2017 Kolejna porcja fotek z postępu prac Tylna część niemal skonczona Na tylnej plycie wyszedł babol w postaci szczeliny i za bardzo nie idzie tego docisnąć Zobacze jak to będzie wygladac przy założeniu błotników, jeśli nie zamaskują to zaszpachluje to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 26 Czerwca 2017 Share Napisano 26 Czerwca 2017 Kolejna porcja fotek z postępu prac Tylna część niemal skonczona Na tylnej plycie wyszedł babol w postaci szczeliny i za bardzo nie idzie tego docisnąć Zobacze jak to będzie wygladac przy założeniu błotników, jeśli nie zamaskują to zaszpachluje to Będziesz instalować beczki z paliwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 26 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2017 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 26 Czerwca 2017 Share Napisano 26 Czerwca 2017 Zaraz przyjdzie Grzesiu i powie ze beczki są fuj A w temacie to sprawnie CI to idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 26 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2017 Moim zdaniem z beczkami wygląda kozacko :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Czerwca 2017 Share Napisano 27 Czerwca 2017 Zaraz przyjdzie Grzesiu i powie ze beczki są fuj A w temacie to sprawnie CI to idzie Oczywiście że są fuj , ale jak ktoś lubi teciaki z pryszczami na zadku, to proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 27 Czerwca 2017 Share Napisano 27 Czerwca 2017 Chodzi o to że gdyby ich nie było to do usuniecia trochę plastiku na wieszakach pod beczkami. O tak....lepszy efekt bez beczek jak dla.mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 27 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2017 Chodzi o to że gdyby ich nie było to do usuniecia trochę plastiku na wieszakach pod beczkami. O tak....lepszy efekt bez beczek jak dla.mnie Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 27 Czerwca 2017 Share Napisano 27 Czerwca 2017 http://magicmodels.ru/index.php?view=category&catid=51&option=com_joomgallery&Itemid=31&lang=en Popatrz sobie na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 27 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2017 Super galeria Na pewno się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi