DINO61 Napisano 2 Czerwca 2017 Share Napisano 2 Czerwca 2017 Witam. Mam pytanie. Jak otwierano kabinę pilota w tego typu samolocie.Sklejam model z Hellera i wstawiłem wnętrze ,chciałbym je pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrL Napisano 2 Czerwca 2017 Share Napisano 2 Czerwca 2017 Środkowa częśc - chyba nazywana limuzyną - odsuwana do tyłu. Są zdjecia w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcturus Napisano 2 Czerwca 2017 Share Napisano 2 Czerwca 2017 Środkowa częśc - chyba nazywana limuzyną - odsuwana do tyłu. Są zdjecia w necie Hm, możesz zlinkować zdjęcia tej limuzyny odsuwanej do tyłu?... Mnie się zdaje, że otwierała się jak roleta, dolna część w dół, górna w górę. Wystrarczy 10 s googlowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrL Napisano 2 Czerwca 2017 Share Napisano 2 Czerwca 2017 Zapewne masz rację - założyłem ze jak nie widać na bok a sa prowadnice to jest odsunieta - a zdjecie które myslalem ze jest niedomknieta / częściowo odsunieta/ jest pod katem i zdwaja się rama owiewki przedniej. W kazdym bądź razie można zrobic bez środka - bo tej schowanej nie widać Przepraszam za wprowadzenie w błąd - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi