jaxiu Napisano 14 Czerwca 2017 Share Napisano 14 Czerwca 2017 Po kilku mniejszych i większych przygodach, udało mi się ukończyć (m in. model był rozgniecony przez kuriera itp...) M109A6 Paladin – amerykańska haubica samobieżna Model zbudowany z zestawu ITALERI Album - imgur http://imgur.com/a/VmE9j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 14 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2017 Jeszcze okładeczka Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 14 Czerwca 2017 Share Napisano 14 Czerwca 2017 To ja pierwszy . Model podzieliłbym na dwie części- haubica i ładunek. Generalnie dwa światy . Sam pojazd świetnie pomalowany i bardzo dyskretnie pobrudzony. Może przydałby się mocniejszy wash, ale w tym temacie- jak kto lubi. Kurzu niewiele, obić brak- tu akurat dobrze. Fajnie zrobione burty i tył. Całość modelu bardzo mi sie podoba. A teraz będzie rózga . Skrzynki amunicyjne jałowe- bez kalek, mocnego washa i suchego pędzla. Te, ktore są zebrane w "trójkę" nie mają pasów mocujących. Tylne toboły- nie wiem, czy specjalnie ominąłeś je na zdjęciach tez jednowymiarowe i zdecydowanie odbiegające od całości. Niestety zestaw tobołków od Tamiya jest słaby i wyciągnięcie czegoś z nich wymaga pracy i pomysłu. Wnioskuję, że chciałeś bardzo skończyć i mieć go na półce . Rozumiem, bo tez mi sie zdarza . Podoba mi się więc 4/5 modelu. Przy humvee Cię przypilnuję z ładunkiem. Kup sobie zestawu Eureka z różnymi tobołkami i płachtami. Cena śmieszna, a żywiczne rzeczy o wiele lepsze od tych ulepków z Tamiya. Aaaaa...i strasznie słaby karabin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 4 Lipca 2017 Autor Share Napisano 4 Lipca 2017 w przyszłym tygodniu podjadą nowe bambetle, więc zrobię mu jeszcze korektę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 20 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2017 Nowa galeria, nowe bambetle M109A6 PALADIN - new sesion https://imgur.com/gallery/9ouze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi