rudy0007 Napisano 24 Czerwca 2017 Share Napisano 24 Czerwca 2017 (edytowane) Przedstawiam swój drugi model. W znacznej części wykonany w Warsztatach Modelarskich w Poznaniu. Malowany farbami Mr.Color ©, wash i całe brudzenie produktami AMMO of Mig Jimenez. Nie ma się co rozpisywać, wszystko widać na zdjęciach, nad którymi trochę tym razem popracowałem. Zapraszam ;) Edytowane 24 Czerwca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 24 Czerwca 2017 Share Napisano 24 Czerwca 2017 Brawo - całkiem udany model. W przypadku F-18 nie za bardzo było co chwalić, bo jednak model nie porywał, choć rozumiem że to pierwsza praca po długiej przerwie. Ale ten SLUF wygląda znacznie ładniej, czyściej. Fajne jest też delikatniejsze brudzenie na spodzie, choć jednak chyba trochę przesadzone. Rażą za to strasznie grube uszczelki owiewki, ja bym pokusił się o namalowanie ich, zamiast używać kalkomanii. Ale model udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 24 Czerwca 2017 Share Napisano 24 Czerwca 2017 A czemu one takie małe, te zdjęcia ? Chcesz coś ukryć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 24 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2017 A czemu one takie małe, te zdjęcia ? Chcesz coś ukryć ? Zdjęcia poprawiłem, po kliknięciu na wybrane zdjęcie otwiera się ono większe w nowym oknie. Solo: W przypadku F-18 nie za bardzo było co chwalić, bo jednak model nie porywał, choć rozumiem że to pierwsza praca po długiej przerwie. Gdy zaczynałem ten model, na początku chciałem się inspirować Twoim Red Devil'em. Po dłuższym czasie i przeglądaniu zdjęć w necie poszedłem w innym kierunku. A tak naprawdę tylko na tyle było mnie stać Będziemy się uczyć dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 25 Czerwca 2017 Share Napisano 25 Czerwca 2017 Zdjęcia poprawiłem, po kliknięciu na wybrane zdjęcie otwiera się ono większe w nowym oknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi