Qbeck Napisano 26 Czerwca 2017 Share Napisano 26 Czerwca 2017 Pomalowałem model i położyłem na niego lakier bezbarwny, niestety na etapie polerowania pastami tamiya w pewnych miejscach farba się przetarła (za mocno tarłem). Chodz głównie o miejsca na załamaniach. Mam pytanie - czy przy czymś takim powinienem wszystko zmyć i zacząć prace od zera czy mogę np. lekko oszlifować i prysnąć na te miejsca kolor + bezbarwny i wypolerować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferret37 Napisano 27 Czerwca 2017 Share Napisano 27 Czerwca 2017 lekko oszlifować i prysnąć na te miejsca kolor + bezbarwny i wypolerować To. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbeck Napisano 3 Lipca 2017 Autor Share Napisano 3 Lipca 2017 OK, dzięki. Fajnie, że nie trzeba zmywać całej kasty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi