fliper_nx Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 E no nie powiem złego słowa bo nabiera kształtów, więc złego słowa nie powiem , konstruktywniejsza krytyka innym razem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 E no koleś respekt , ja bym sie nie podjął takiego wyzwania ... coraz bardziej zaczyna przypominać subaru . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 19 Lutego 2008 Autor Share Napisano 19 Lutego 2008 konstruktywniejsza krytyka innym razem Jak mam to rozumieć Proszę, odpowiedzcie na pytania z mojego poprzedniego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Możesz dorobić przyczepkę, co tylko chcesz. Ja wolę odrazu duże fotki, najlepiej w małej rozdzielczości(600 x 800 , 1024 x 700-cośtam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 1024 x 700-cośtam1024x768, tylko że takie będą już nieco za duże - niektórzy (np. ja) używają dokładnie takiej rozdzielczości na cały ekran, więc jeśli zdjęcie będzie tak duże, to silnik przeglądarki je zmniejszy i może nieciekawie wyglądać... Lepiej dać max. 800x600. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 29 Lutego 2008 Autor Share Napisano 29 Lutego 2008 Posiedziałem nad modelem i oto efekty: Subaru podczas drugiego szlifowanka I pomalowane pierwszy raz podkładem Teraz czekają mnie drobne poprawki karoserii. Zacząłem już wycinać i sklejać części wnętrza, ale o tym następnym razem. Mój ambitny plan to zakończenie budowy najpóźniej koło 20 marca. Pozdrawiam, VVitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 29 Lutego 2008 Share Napisano 29 Lutego 2008 Niestety zdjęcia są strasznie nie ostre i nie widać karoserii na tyle, aby ocenić jej wyglad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 29 Lutego 2008 Autor Share Napisano 29 Lutego 2008 Zdjęcia są w miarę ok ale były robione jak karoseria była zaraz po pomalowaniu. Myślę że koło niedzieli zrelacjonuję kolejne postępy z prac i będzie można zobaczyć więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Coraz ciekawiej to wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladek Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Nabiera kształtów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 2 Marca 2008 Autor Share Napisano 2 Marca 2008 Zabrałem się za wnętrze. Wyciąłem części boczków drzwi, jeden bok przykleiłem już do podłogi. Jestem w trakcie prac z drugą stroną, fotelami i kanapą. i jeszcze jedna fotka karoserii (przed zrobieniem linii podziału, po pierwszym podkładzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Podoba mi sie , nabiera kształtów , podkład to w sprayu masz ten czerwony ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 2 Marca 2008 Autor Share Napisano 2 Marca 2008 Czerwony matt Humbrola. Malowany pędzelkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Dla mnie, to kawał modelarskiej przygody!! Szacuneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adigromb Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Nieźle ci idzie powodzonka w dalszej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 3 Marca 2008 Share Napisano 3 Marca 2008 Jak dotąd to świetnie ci idzie! Trzymam kciuki abyś się wyrobił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 13 Marca 2008 Share Napisano 13 Marca 2008 http://sekidohf.hp.infoseek.co.jp/collection2/image9/konamiforester02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper0405 Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 No i jak z tą Subaryną?? Robisz coś czy już o niej zapomniałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 3 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2008 Stoi w półeczce i czeka na lepsze czasy... W każdym bądź razie projekt jest nadal aktualny i na pewno jeszcze do niego wrócę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi