rzelu Napisano 21 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2008 (edytowane) Już prawie koniec Edytowane 9 Lipca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 Założ MG 34 i będzie git !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzislaw_6a Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 Właśnie niedawno nabyłem model T60 wytw. krajowej AERO, i jestem na etapie spalania się przy nim. Przy okazji "podglądam" twoje dzieło które jest powalające jeśli chodzi o "naturalizację". No dałeś czadu!!! Ja swój model zamierzam zachować w wersji oryginalnej z wieżą. Ale po analizie zdjęć oryginału, zauważyłęm kilka błędów producenta modelu. Np. zrypany góna pokrywa włazu kierowcy - zbędny kołnierz w pancerzu skutkiem czego zawiasy dyndają w powietrzu, żle wykonany element ssący powietrze (na prawo od wieży) ja od str. zewnętrznej wypiłowałęm bok i wmontowałęm mikro paseczek siatki bo tak ma oryginał. Na wieży brak nitów to je dorobiłem. Lufę działka wykonałem z grubej igły od strzykawki. Żaluzję chłodnicy zamierzam wykonać z blaszek, czy mi się to uda nie wiem ale plan jest. Z modelarskim pozdrowieniem - Zdzisław. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 7 Października 2008 Autor Share Napisano 7 Października 2008 Uważaj na ustawienie koła napinającego - przy ustawieniu wg zdjęć - tak jak ja to zrobiłem - zabraknie Ci ogniwek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzislaw_6a Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 Dzięki za cenną uwagę. Tak sobie myślałem czy nie będzie z tym sęków. Co prawda osie już wkleiłem w gniazda ale to jeszcze nie dramat. Nie montowałem jeszcze kół. Producent paru rzeczy nie przemyślał w tym modelu. Coś za coś, albo cena modelu albo jakość. Choć pomimo braku czasu lubię takie wyzwania. Narka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi