Hamilkar Napisano 9 Lipca 2017 Share Napisano 9 Lipca 2017 Fajnisty Świetlik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 9 Lipca 2017 Share Napisano 9 Lipca 2017 Im więcej tych paskudztw oglądam tym bardziej mnie kusi, żeby dołożyć zapalniczkę do kolekcji... ehh, żeby jeszcze tak czas na to był, ale do rzeczy; model przyjemny, o podwoziu było już mówione, ja bym jeszcze intensywniej zróżnicował cieniowanie maskowania wieży, poza tym bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 26 Lipca 2017 Share Napisano 26 Lipca 2017 Wszystko fajnie, ale ta dżungla wygląda strasznie ciężko. Nie dało się w tej skali zrobić tego z czegoś bardziej przypominającego oryginał ? bo to wygląda jak jakaś żywiczna nakładka. Przez co czołg zaczyna wyglądać, jakby był mniejszy. 48, 72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Lipca 2017 Autor Share Napisano 27 Lipca 2017 Nie dało się w tej skali zrobić tego z czegoś bardziej przypominającego oryginał ? bo to wygląda jak jakaś żywiczna nakładka. No bo to jest żywica . A na poważnie. To był mój pierwszy kontakt z tego typu materiałem i szczerze mówiąc już drugi raz bym hessian tape z żywicy nie kupił. Problemy z lufą i jak piszesz - wygląd makaronu przekonują mnie że lepiej takie coś robić samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi