dwis Napisano 17 Stycznia 2008 Share Napisano 17 Stycznia 2008 witam chiałem się dowiedzieć gdzie można dostać części do tuningu bo kupiłem mazde RX 8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 www.modelcentrum.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 Nie ten dział, jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 A co oznacza tytuł wątku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 Literówka ? a dział może nieodpowiadać conajwyżej moderatorowi/adminowi i to on zadecyduje czy zmienić dział , widze ze niektórzy nie wyrośli z tego że im wiecej postow masz tym jesteś ważniejszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 dwis, na allegro ostatnio pojawiły się zestawy do tuningu (masz w nich monitory, głośniki, wzmacniacze itp.). Poszukaj Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi