martinello Napisano 12 Lipca 2017 Share Napisano 12 Lipca 2017 Witam Czy ktoś ma taki zestaw : http://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=RM-A35005 Albo wie co w nim jest ? Planuję zakup, a nie chcę kupować kota w worku... ...internet przeszukałem, niewiele więcej można znaleźć niż obrazek pudełka, który jest w powyższym linku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 12 Lipca 2017 Share Napisano 12 Lipca 2017 Witaj zobacz tutaj: http://realmodel.cz/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=18&Itemid=79%2Findex.php%3Foption&page=shop.browse&category Można to kupić bezpośrednio przez stronę u Pepików,( płacisz przez Paypala) ale kupując u nich musisz wiedzieć kilka faktów: mają niemożliwie długi termin realizacji (coś ze 2 miesiące), następnie niesamowicie drogi shipping (przesyłkę) taniej zapłaciłem za zakupy z USA , jakość która oględnie mówiąc pozostawia wiele do życzenia , z Piotrkurem zrobiliśmy zakupy u nich rok temu kupując kółka do HEMTT-a, Big Foota i M35 ŻADNE koło nie było dobrze odlane , trochę to trwało, koła do BigFoota wymienił na znośne za trzecim razem, a za pozostałe zwrócił kasę ale tutaj musisz wykazać się umiejętnością pisania maili po angielsku lub jak my mieć tłumacza . Pytasz co w środku, z tego co tam napisane jest kompletna komora silnika z silnikiem i prawdopodobnie chłodnicą, przeszukałem internety ale żadnej fotki, tego zestawu nie znalazłem. Jedynie co u nich jest godne polecenia to miniprinty (kartony,pieniądze ,plakaty itp. duperele w 1/35). Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 13 Lipca 2017 Autor Share Napisano 13 Lipca 2017 Dzięki za odzew. Na stronie firmowej nie mają żadnych szczegółów. Poprosiłem ich przez kontakt o jakieś zdjęcia - zobaczymy co będzie. Swoją drogą - dziwny marketing. Nie przedstawiać zalet towaru który chce się sprzedać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi