Skyraider Napisano 14 Lipca 2017 Share Napisano 14 Lipca 2017 Witam. Tym razem Staghound Mk.I w malowaniu 1st Australian Armored Car Squadron, działającego na terenie Japonii w latach 1946-1948 w ramach BCOF(British Commonwealth Occupation Force). Model w zasadzie wykonany prosto z pudła, które zawierało także blaszki i metalową lufę. Jedyną rzeczą, którą dodałem od siebie jest flaga(dla podkreślenia przynależności pojazdu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 14 Lipca 2017 Share Napisano 14 Lipca 2017 Łomatko - takie pierwsze wrażenie. Potraktuj toto jak coś co należy zostawić jako "wzór" początkowego braku umiejętności i rób następny ale załóż warsztat i się pytaj jak. Wiele nauki przed Tobą. Na pierwszy rzut oka to rzucają się w oczy koła, które ktoś chyba w nocy przygarnął i załoga przed chwilą wyciągnęła z błotnego bagna i złałożyła na osie. Flaga jak to mówią wyciągnięta z gardła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skyraider Napisano 14 Lipca 2017 Autor Share Napisano 14 Lipca 2017 Koła są chyba faktycznie największym błędem, mogłem je przykurzyć zamiast ubłocić i pewnie byłoby lepiej. Generalnie efekt końcowy wynika z braku natchnienia i czegoś co nazwałbym brakiem zafascynowania konstrukcją ,a im bliżej końca tym bardziej miałem go dość, zwłaszcza że zrobiłem go dla urozmaicenia kolekcji, a nie jako jeden z ważniejszych dla mnie pojazdów. To mój 27 model. Dla porównania efektu końcowego odsyłam do galerii z Kurogane Type 95, który jest moim ulubionym pojazdem kołowym z 2wś. No niestety raz się zrobi lepiej, raz gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 15 Lipca 2017 Share Napisano 15 Lipca 2017 Zawsze mi się ten pojazd bardzo podobał !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriston Napisano 16 Lipca 2017 Share Napisano 16 Lipca 2017 czegoś co nazwałbym brakiem zafascynowania konstrukcją Dobre ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi