Nacktgeboren Napisano 16 Lipca 2017 Share Napisano 16 Lipca 2017 Dotarło do mnie niedawno, że tego forum nie zbezcześciłem jeszcze swoimi wypłodami modelarzowymi. Czasem coś się mądrzę z sensem niewielkim bądź żadnym, ale żeby tak coś od siebie to nie. No to żeby nie było, że ja taki internetowy mędrek w klawiszach ino mocny to proszę, wystrugałem czołgutek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 17 Lipca 2017 Share Napisano 17 Lipca 2017 Mnie sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 17 Lipca 2017 Share Napisano 17 Lipca 2017 Na początku trochę nie mogłem zrozumieć skąd takie brudzenie, ale przypomniałem sobie zdjęcia Icków z walk w Berlinie, Gdańsku i innych rumowiskach- i faktycznie zaczął do mnie ten biały pył przemawiać. Bardzo sympatyczna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi