bartek529 Napisano 16 Maja 2006 Share Napisano 16 Maja 2006 cześć! Mam do was pytanie. Czy macie jakieś sposoby żeby taką blaszke wyprostować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 16 Maja 2006 Share Napisano 16 Maja 2006 Nom... Bierzesz ze 2 albo 3 tomy encyklopedii i przyciskasz blaszke do podlogi, trzymasz tak ze 2 dni i blaszka powinna byc prosta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 16 Maja 2006 Share Napisano 16 Maja 2006 Wczesniej wypal ja sobie nad ogniem ze swieczki albo palnika, jak dobrze wypalisz, bede sie ja dalo po prostu rozwalkowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek529 Napisano 16 Maja 2006 Autor Share Napisano 16 Maja 2006 Ok dzisiaj robie testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Maja 2006 Share Napisano 19 Maja 2006 Tylko musisz wybrać dobre piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi