Wittmann Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 Pozwolę sobie założyć nowy temat. Umieszczę tu fotki sprzetu wojskowego zrobione przeze mnie w czasie urlopów. Może komuś się przydadzą. Bayeux Muzeum Wojny w Belgradzie Belgrad SAINT-LAURENT-SUR-MER SAINT-LAURENT-SUR-MER j.w. Bayeux Arromanches j.w. Sewastopol Plaża Gold Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 19 Stycznia 2008 Share Napisano 19 Stycznia 2008 Cudowny Hetzer i Panzer IV...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittmann Napisano 19 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2008 mam jeszcze trochę niemieckiego sprzętu ale nie dałem zdjęć bo sa trochę przysłonięte moją osobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 19 Stycznia 2008 Share Napisano 19 Stycznia 2008 hehe czemu ? niw wstydz sie ale najbardeziej to mi sie podoba fal 88mm SAINT-LAURENT-SUR-MER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittmann Napisano 19 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2008 fal 88mm SAINT-LAURENT-SUR-MER A która to fotka? dodaję 4 zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 19 Stycznia 2008 Share Napisano 19 Stycznia 2008 jest to fotka 5 i 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittmann Napisano 19 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2008 88-kę robiłem w Belgradzie. Mają tam ciekawe muzeum. Można zobaczyć fragmenty zestrzelonego F-117. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 19 Stycznia 2008 Share Napisano 19 Stycznia 2008 ooooooo jak ja bym chciał pojechać do takiego muzeum ymmmm ale to poza moje mozliwosci :P chciaz kiedys moze i pojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittmann Napisano 19 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2008 Naprawdę warto. Mnie się marzy Kubinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 Mnie się marzy Kubinka Oj tak. Ruscy tam zgromadzili wiele fajnego (czytaj Niemieckiego) sprzętu: Maus, Sturer Emil..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 o Sturer Emil czy ja dobrze slyszę ja właśnie składam ten model wiele bym dał żeby go zobaczyć na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 O tak jeden z tych pojazdow został zniszczony ale drugiego Ruscy przetrzymują w Kubince... Wejdź na ich stronkę i na jednym ze zdjęć sprzętu niemieckiego ujrzysz w oddali piękną, długą lufę armaty 128 mm i kawałek czołgu.... to on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittmann Napisano 28 Września 2009 Autor Share Napisano 28 Września 2009 Kilka fotek z ostatnich wakacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 28 Września 2009 Share Napisano 28 Września 2009 Heh, no Yad la Shiryon w Latrun, byłoby nadzwyczaj śmiesznie gdybyśmy się minęli podczas zwiedzania tego pięknego muzeum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittmann Napisano 29 Września 2009 Autor Share Napisano 29 Września 2009 byłoby nadzwyczaj śmiesznie gdybyśmy się minęli podczas zwiedzania tego pięknego muzeum. Kiedy byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Z końcem lipca (łącznie 10 dni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittmann Napisano 29 Września 2009 Autor Share Napisano 29 Września 2009 Ja we wrześniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi