Marcin M. Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) Kolejny w kolekcji. Miałem okazję poćwiczyć malowanie glacy. Z twarzy jestem zadowolony. Ze skórzanego kołnierza - mniej, strasznie dużo nerwów mnie kosztował. Miłych wrażeń. Pozdrawiam, Marcin. Edytowane 6 Sierpnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 Fajne te Twoje krasnoludy ale wracaj "na koła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 Bozia poskąpiła mi włosów,wiec wiem jak wygląda łysinka Wygląda tak jak moja Wiec jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 6 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2017 Fajne te Twoje krasnoludy ale wracaj "na koła" Jeszcze chwilka, Bartek, może dwie chwilki... Bozia poskąpiła mi włosów,wiec wiem jak wygląda łysinkaWygląda tak jak moja Wiec jest super Dzięki Jurek, za opinię, sam mam (jeszcze) za dużo włosów, żeby porównać bez fotek referencyjnych albo wychodzenia z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 14 Sierpnia 2017 Share Napisano 14 Sierpnia 2017 Super inżynier! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi