Polski_Czołgista Napisano 7 Sierpnia 2017 Share Napisano 7 Sierpnia 2017 Model którego nie udało się skończyć w konkursie zimowym zyskał nowe życie. Zrobiony dla odprężenia i lekko treningowo - pierwsze próby zabawy z olejami. Kilka niedociągnięć jest, ale co tam... pochwalę się Osobiście jestem z niego zadowolony bo to nie moja skala a wyszło znośnie. Pozdrawiam PS. W tym tygodniu zaczynam Marka IV, robić warsztat? Ktoś zainteresowany? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateus_z Napisano 7 Sierpnia 2017 Share Napisano 7 Sierpnia 2017 Jak dla mnie wyszło bardzo znośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 7 Sierpnia 2017 Share Napisano 7 Sierpnia 2017 przyjemny luźny potwór ,_) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 14 Sierpnia 2017 Share Napisano 14 Sierpnia 2017 Fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 14 Sierpnia 2017 Share Napisano 14 Sierpnia 2017 Trochę ciemny wyszedł. Czy to wina za słabego oświetlenia? W jakiej skali mark? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 14 Sierpnia 2017 Share Napisano 14 Sierpnia 2017 PS. W tym tygodniu zaczynam Marka IV, robić warsztat? Co to jest Marek IV ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 14 Sierpnia 2017 Share Napisano 14 Sierpnia 2017 Marek to taki starszy facet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 21 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2017 Trochę ciemny wyszedł. Czy to wina za słabego oświetlenia?W jakiej skali mark? Możliwe że oświetlenia, na żywo jest jaśniejszy. Mark w 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi