Skyraider Napisano 18 Sierpnia 2017 Autor Napisano 18 Sierpnia 2017 Modulacji na razie nie stosuję - za skomplikowana jak dla mnie. Myślę zresztą, że nikt kto nie jest mistrzem modelarstwa nie robiłby poligonu doświadczalnego z tak rzadkiego modelu. Dlatego zrobiłem go tak jak się robiło w latach 70. Cytuj
19robi88 Napisano 20 Sierpnia 2017 Napisano 20 Sierpnia 2017 Chłopaki ci dobrze radzą zastosuj rady w kolejnych modelach i będzie zdecydowanie lepiej. Ja zdecydowanie tez dał bym washa jakiegoś o ton ciemniejszego od koloru bazowego aby tylko leciutko odznaczyć panele Cytuj
spiton Napisano 20 Sierpnia 2017 Napisano 20 Sierpnia 2017 Fajny model. Szkoda, że taki gładki, i trzeba było zrobić coś z kabinką, bo ta co jest wygląda strasznie. Totalnie nie trzyma geometrii.To jedyny detal na tym gładkim modelu. 10 razy lepiej wyglądałaby nieprzezroczysta, ale w prawidłowym kształcie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi