Aero1967 Napisano 20 Sierpnia 2017 Share Napisano 20 Sierpnia 2017 Witam Wszystkich mam pytanie czy ktoś już kupował kalki ze strony aerodeka.ru ? Będę wdzięczny za podzielenie się informacjami jak przebiegł zakup, jaka jest jakość kalek oraz jak wygląda sprawa płatności do Rosji. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 21 Sierpnia 2017 Share Napisano 21 Sierpnia 2017 Tak. Kupowałem. 'Wsio w pariadkie'. Naprawdę jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aero1967 Napisano 21 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2017 Ok, wielkie dzięki za info. Można płacić przez PayPal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 22 Sierpnia 2017 Share Napisano 22 Sierpnia 2017 Tak. Ja płaciłem właśnie przez PayPal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aero1967 Napisano 22 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2017 Jeszcze raz dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 18 Października 2017 Share Napisano 18 Października 2017 Tak. Kupowałem. 'Wsio w pariadkie'. Naprawdę jest ok. A możesz odnieść się do jakości ich kalek: jak reagują na płyny, jakość druku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 18 Października 2017 Share Napisano 18 Października 2017 Aerodeka jeszcze czekają, ale kładłem kalki pas-decals. Na płyny reagują przyzwoicie, natomiast jakość druku jednak mnie nie zadowala. Jeśli tylko miałbym wybór wolę zapłacić więcej za lepszą jakość. W ciągu tygodnia powinienem kłaść Aerodeka, to jeszcze opiszę wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aero1967 Napisano 19 Października 2017 Autor Share Napisano 19 Października 2017 Kalki z Aerodeka już do mnie dotarły. Jeszcze ich nie kładłem, ale tak jak napisał kolega jakość druku mogłaby być lepsza. Niektóre są lepsze np. Small Planet na A321 a inne słabsze np. Easy Jet ( pomarańczowy jest mało intensywny ). Mają spory wybór ale jeżeli jest alternatywa to lepiej wybrać lepszą jakość u innego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi