rtoipmodest Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 M29 z Extratechu. Potwór ten ma 4 cm długości. Figsy CMK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 Bardzo fajny model. Nie wiedziałem o jego istnieniu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 21 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2008 O dziwo w necie jest do niego bardzo dobra dokumentacja. Modelik skleciłem bardzo szybko z niewielkimi poprawkami. Mam też M29C (pływający) z Indochin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 Witam! Bardzo rzadka i ciekawa okruszyna . Model w interesującym malowaniu. Wypadało by jednak trochę poprzecierać krawędzie - widać to dobrze na załączonym zdjęciu orginału,no i ugnojić trochę z wierzchu i wewnątrz bo przecież stoi na rozjechanym błocku a butów to załoganci raczej nie sciągali . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 21 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2008 model jest ufymflany, także w środku, może na fotach tego nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 model jest ufymflany, także w środku, może na fotach tego nie widać Witam! Nie żebym się czepiał ale bardziej chodziło mi o te miejsca: Uważam że bez problemu można to nadrobić. A po za tym O.K . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 hey!!!! popieram, ta snieżna biel trochę kłuje w oczy, ale reszta bez zarzutu :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 24 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2008 no to dadałem ubłocenie, więcej już nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi