adrgie Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Witam ! To mój następny modelik. Bardzo przyjemny w składaniu, minimalne użycie szpachli, części bardzo dobrze do siebie pasowały więc raczej duży plus dla zestawu. Kilka fotek : Pozdrawiam !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedros Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Modelik przedni, ale odnoszę wrażenie, że gdzies to widziałem. To jest przepak italerki sprzed ładnych paru lat. Faktycznie skleja się go całkiem całkiem. Pozdrófka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrgie Posted January 22, 2008 Author Share Posted January 22, 2008 Kiedy się rozglądałem za Phantomem to faktycznie natknąłem się na Italerke ale jakoś zdecydowałem sie na Tamiye. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erkamo Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Modelik leciwy, ale wykonanie przednie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedros Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 I tak kupiłeś italerke. Nie zmienia to faktu, że nie widziałem jak na razie lepszej S-ki Fantoma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts