adrgie Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 Witam ! To mój następny modelik. Bardzo przyjemny w składaniu, minimalne użycie szpachli, części bardzo dobrze do siebie pasowały więc raczej duży plus dla zestawu. Kilka fotek : Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedros Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 Modelik przedni, ale odnoszę wrażenie, że gdzies to widziałem. To jest przepak italerki sprzed ładnych paru lat. Faktycznie skleja się go całkiem całkiem. Pozdrófka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrgie Napisano 22 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2008 Kiedy się rozglądałem za Phantomem to faktycznie natknąłem się na Italerke ale jakoś zdecydowałem sie na Tamiye. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 Modelik leciwy, ale wykonanie przednie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedros Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 I tak kupiłeś italerke. Nie zmienia to faktu, że nie widziałem jak na razie lepszej S-ki Fantoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi