Bilonzo Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 Witam Kolegów!!!.Dziś zaprezentuję Wam model wyjątkowy jakim jest Iveco TurboStar.Wyjątkowy hmmm... Dlaczego:?:.A dlatego iż model ten był sklejany pół roku, ale to jeszcze nic .Kończyłem go pod koniec 2007 roku ok. 22, a skończyłem w Nowy Rok 2008 o godz. 0:44.Ta godzina i data zapisze mi się w pamięci na długo oj na dłuugo... .Jest to mój drugi model. Ok my tu gadu gadu a fotki stygną . Silniczek osobno : I reszta Opinie mile widziane Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 Ładnie wykonany model a czy malowałeś kabine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 Ładnie wykonany model a czy malowałeś kabine Faktycznie... kolega napisał bardzo zrozumiałego posta. Proszę poprawić Bilonzo witam Cię na forum! Model mi się podoba choć wydaje mi się, że nie ustrzegłeś się kilku błędów: -piasty powinny być pomalowane pod kolor ramy -korek baku paliwa chyba powinien być czarny -blacha ryflowana za kabiną jest przyklejona trochę krzywo -tylne nadkola także troszeczkę krzywe -za czyste siodło -prawdopodobnie te ramki wokół kloszy przednich lamp powinny być szare, albo czarne, ale tego nie jestem pewien Poza tym wszystko ładnie. Ogólnie za model wielki plus! Pozdrawiam i zachęcam do kolejnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 Kolego , bardzo ładnie i czysto i jeszcze raz fajnie . Sam mam na wykonczeniu ten model i jutro się pojawi w galeri konkursowej ;) . Nie stawiaj modeliku na sniegu bo moze sie cos stac , a nikt by tego nie chciał :P . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 22 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2008 -prawdopodobnie te ramki wokół kloszy przednich lamp powinny być szare, albo czarne, ale tego nie jestem pewien Witam.Dziękuję za miłe słowo jak i za szczerą krytykę.Bardzo mi się to przyda na przyszłość.Fakt, że siodło jest nieco nazbyt czyste, ale to da się poprawić:P. Co do ramek wokół lamp, to są one w kolorze zderzaka (tak jak w oryginale). Pozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 Model jest czysty to i siodło może być czyste w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 23 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2008 miqs też prawda.W końcu to "nówka nieśmigana" jak to mówią:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 Ale siodło mogłoby być już brudnawe A co do ramek na kloszach, to chyba faktycznie są w kolorze zderzaka, tylko jakoś tak mi się zakodowało od szarego zderzaka, że i ramka szara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Super modelik! Daję 5 1\2 i pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Actros jakbyś mogł sie juz wreszcie nauczyc, ze zamiast wysyłania 4 postów mozna napisac jednego i jezeli chcesz cos do niego dopisac to mozna edytowac swoj post!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Dokładnie , i wiekszej fotki w podpis już nie mogłeś dać ?? , teraz mi wszystko zamula !!! , prosze zeby ktoś z moda lub admin dopilnował zeby actros zmniejszył lub zmienił podpis . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 27 Lutego 2008 Super Moderator Share Napisano 27 Lutego 2008 Witam. Kolego Actros wrzuć sobie dwie fotki do podpisu, lepiej będzie to wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Po prostu nabija sobie posty !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 27 Lutego 2008 Super Moderator Share Napisano 27 Lutego 2008 Ale ja nie mówiłem na serio z tymi fotkami w podpisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 (edytowane) No ja wiem ale pisze post pod postem bez przerwy !! Edytowane 27 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 konrad1 Ty tez wysłałes 2 posty z ta sama trescia. Więc nie mow na kogos zle, jeżeli sam tak robisz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Posprzątane... Koniec OT panowie. ACTROS Proszę raz jeszcze. Staraj się nie wysyłać 4 postów pod rząd i nie utrudniaj życia innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Tak ale ja nie chciałem napisać tylko mi się wymksneło :/ a z resztą przeprosiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 28 Lutego 2008 Share Napisano 28 Lutego 2008 Ładnie i czysto wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 28 Lutego 2008 Autor Share Napisano 28 Lutego 2008 Dzięki Wojtek Tul. Lada dzień w galerii pojawi się DAF XF 105. Miałem pokazywać go w warsztacie, ale tak szybko i fajnie się go sklejało, że nawet się nie obejrzałem i DAF powoli staje na mojej półce. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David1717 Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Witam. Fajny model Iveco czysto wykonany i profesjonalnie wykonany.Oby tak dalej Bilonzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi