WojtekB Napisano 5 Września 2017 Share Napisano 5 Września 2017 Czy ktoś wie jak czy i gdzie można dostać części do łukowiaka? Jeśli nie ma w ogóle takiej opcji, to czy igły do któregoś z dostępnych obecnie aerografów będą pasować do łukowiaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 5 Września 2017 Share Napisano 5 Września 2017 Mam Łukowiaka. Nie pamiętam czy jest w pełni sprawny. Jak rozumiem potrzebujesz igły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekB Napisano 5 Września 2017 Autor Share Napisano 5 Września 2017 Tak, chyba właśnie wygiąłem szpic mojej. Jakieś 2 lata temu sprzedali mi ją w warszawskiej Torze, Torze, Torze, więc do niedawna albo były, albo coś innego mi dopasowali. Torę niestety zamknęli, więc nie mam jak podpytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi