greenevil Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 (edited) Witajcie, Z racji tego, że to mój pierwszy post, pozwolę sobie się przedstawić. Mam na imię Dorota, mieszkam w okolicach Warszawy. Do modeli ciągnęła mnie zawsze, ale najpierw "dziewczynkom nie wypada", potem czasu, aż w końcu zachecana przez męża odwazylam się spróbować Wybór padł na stary model Tamiyi, bo i tani (nie szkoda zepsuć) i jak doczytałam - wysoce skladalny. Poniżej zamieszczam zdjęcia i proszę jednocześnie o uwagi jakich błędów powinnam się wystrzegać a co mogę poprawić. Pozdrawiam cieplutko Tapniete z widelca Edited September 8, 2017 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 No to witamy na forum. W mojej ocenie jest trochę do podszlifowania. Jeżeli możesz to napisz trochę o tym jak malujesz itp. Ciężko doradzać nie wiedząc w czym. I koniecznie przy następnym modelu załóż warsztat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenevil Posted September 8, 2017 Author Share Posted September 8, 2017 Dziękuję za odpowiedzi. Zdjęcia postaram się poprawić jak tylko wrócę do domu. Maluję pędzlem i akrylami. Oczywiście nie liczę na żadną taryfę ulgowa, raczej na konstruktywne uwagi Tapniete z widelca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenevil Posted September 8, 2017 Author Share Posted September 8, 2017 OK. fotki podmienione pozdrawiam cieplutko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kathor Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Witam Dorotko, Miło zobaczyć płeć piękną przy plastiku. Jako początkujący stary rumpel mogę się pokusić o stwierdzenie że bardzo ładny pierwszy model. Bardziej doswiadczeni koledzy podpowiedzą co i jak poprawić ale możesz być ż siebie bardzo zadowolona. Sam bym nie dał rady tak ładnie pędzlem nic zdziałać. Powodzenia w kolejnych projektach i polecam do nich otworzyć warsztat. Dużo można się z nich nauczyć. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts