greenevil Napisano 7 Września 2017 Share Napisano 7 Września 2017 (edytowane) Witajcie, Z racji tego, że to mój pierwszy post, pozwolę sobie się przedstawić. Mam na imię Dorota, mieszkam w okolicach Warszawy. Do modeli ciągnęła mnie zawsze, ale najpierw "dziewczynkom nie wypada", potem czasu, aż w końcu zachecana przez męża odwazylam się spróbować Wybór padł na stary model Tamiyi, bo i tani (nie szkoda zepsuć) i jak doczytałam - wysoce skladalny. Poniżej zamieszczam zdjęcia i proszę jednocześnie o uwagi jakich błędów powinnam się wystrzegać a co mogę poprawić. Pozdrawiam cieplutko Tapniete z widelca Edytowane 8 Września 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Września 2017 Share Napisano 7 Września 2017 No to witamy na forum. W mojej ocenie jest trochę do podszlifowania. Jeżeli możesz to napisz trochę o tym jak malujesz itp. Ciężko doradzać nie wiedząc w czym. I koniecznie przy następnym modelu załóż warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenevil Napisano 8 Września 2017 Autor Share Napisano 8 Września 2017 Dziękuję za odpowiedzi. Zdjęcia postaram się poprawić jak tylko wrócę do domu. Maluję pędzlem i akrylami. Oczywiście nie liczę na żadną taryfę ulgowa, raczej na konstruktywne uwagi Tapniete z widelca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenevil Napisano 8 Września 2017 Autor Share Napisano 8 Września 2017 OK. fotki podmienione pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kathor Napisano 9 Września 2017 Share Napisano 9 Września 2017 Witam Dorotko, Miło zobaczyć płeć piękną przy plastiku. Jako początkujący stary rumpel mogę się pokusić o stwierdzenie że bardzo ładny pierwszy model. Bardziej doswiadczeni koledzy podpowiedzą co i jak poprawić ale możesz być ż siebie bardzo zadowolona. Sam bym nie dał rady tak ładnie pędzlem nic zdziałać. Powodzenia w kolejnych projektach i polecam do nich otworzyć warsztat. Dużo można się z nich nauczyć. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi