Shilka (Robert T.) Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 (edytowane) Witam In Box M 730A1 f-my AFV Club: ilość części: 304 ilość ogniwek gąsienic: 132 części przezroczyste: aż 3 schematy malowań: 4 (US Army pustynna burza, Izrael, US Army Europa, Tajwan) Pozdrawiam Edytowane 23 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 Chaparral - qrcze zawsze mi sie ten sprzet podobal. Generalnie jestem skrzywiony jezeli chodzi o zachodnia pancerke z czasow "przed Abramsowych" (no moze jeszcze ten ze "105-ka" ujdzie). Malowanie naturalnie TYLKO US Army Europe. Kiedy bedzie miala miejsce realizacja (pytanie dotyczy rowniez sasiedniego M-60A2) ? Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 Ja po kalkomanii widzę, że da się wykonać ten pojazd w jeszcze lepszym malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi