M.A.V. Napisano 19 Marca 2018 Share Napisano 19 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 22 Kwietnia 2018 Share Napisano 22 Kwietnia 2018 I co tam słychać? Tak się nie mogłem relacji ciągu dalszego doczekać, że wczoraj na ComicConie w Nadarzynie sam se kupiłem jednego takiego pokraka A już w domu -po przyjrzeniu się zawartości i sprawdzeniu cen ;) - żałowałem, że tylko jednego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 22 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2018 Będzie ciąg dalszy, a jakże Teraz czekam na farby i może coś podgonię. A na Comic-Conie był w końcu ten konkurs Gunpla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 22 Kwietnia 2018 Share Napisano 22 Kwietnia 2018 Nawet nie wiem, szczerze mówiąc, tak mało czasu , tak wiele zakupów - no i z rodziną byłem, więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi