Voyteque Napisano 26 Września 2017 Autor Share Napisano 26 Września 2017 No i OK. . Widać że Kolega biegłość w fototrawionkach posiada, dlatego proponuję (zwłaszcza że u Pepików wyprz ) zakupić to:https://www.eduard.com/store/armoured-fighting-vehicles/1-35/m-40-u-s-self-propelled-155-mm-gun-perforated-platform-1-35.html Look od razu 5000+ . Pozdr. A. Dziękuję, dziękuję - przetrenowany jestem na zestawach Pontosa, a to zostawia ślad w psyche... Dziękuję za sugestię, zestaw już zamówiony, ale z MojeHobby (cena ta sama, a koszt przesyłki 2x niższy). Jeśli chcesz i planujesz jakieś "bambetle" na pojeździe - to może wymień plastikowe uszy na drucikowe ? Bambetli sobie dodatkowych chyba oszczędzę. Tym bardziej, że nie mam na nie pomysłu, chyba że zasugerujecie... A uszy są Twoim zdaniem aż tak przewymiarowane? Te zestawowe ładne są i trudno będzie uzyskać taki efekt z drucikowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 26 Września 2017 Share Napisano 26 Września 2017 A uszy są Twoim zdaniem aż tak przewymiarowane? Te zestawowe ładne są i trudno będzie uzyskać taki efekt z drucikowych... Nie, uszy są OK - ale gdybyś chciał coś mocować (np. narzędzia) to lepiej przerobić - jeśli masz w planie wykonywanie tasiemek mocujących. Jak nie - to zostaw jak jest. Tamiya zawsze dbała o szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voyteque Napisano 26 Września 2017 Autor Share Napisano 26 Września 2017 A uszy są Twoim zdaniem aż tak przewymiarowane? Te zestawowe ładne są i trudno będzie uzyskać taki efekt z drucikowych... Nie, uszy są OK - ale gdybyś chciał coś mocować (np. narzędzia) to lepiej przerobić - jeśli masz w planie wykonywanie tasiemek mocujących. Jak nie - to zostaw jak jest. Tamiya zawsze dbała o szczegóły A no właśnie. Mocowania do narzędzi są na szczęście z PE w zestawie od Eduarda więc powinno być OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 26 Września 2017 Share Napisano 26 Września 2017 Ja blaszki zapodałem dla przykładu, u Pepików nie ma co kupować, bo faktycznie shipping mają droższy niż z USA . Ale zamiast z Moje hobby mogłeś zamówić u pana Wojtka koszty wysyłki by Ci odpadły, wiem bo blaszki biorę u niego na kilogramy ( reekspediuję do różnych moich znajomych). Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voyteque Napisano 26 Września 2017 Autor Share Napisano 26 Września 2017 A widzisz, nie pochwalił się, że blaszki załatwia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi