Rafał75 Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 Początki bywają trudne.Ja już mam pierwszy krok tutaj za sobą.Zatem postanowiłem wrzucić jeszcze jedną figurkę. Miniaturka firmy tamiya, skala 1:16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 nie no bardzo ładnie ja nie mam zastrzezen co do tej figurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał75 Napisano 28 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2008 Brak komentarzy? Mam nadzieje że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Podoba się podoba, mam tylko dwa zapytania: 1-dlaczego kolba mg jest czarna? 2-z czego jest ten świetny śnieg-spray, soda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Figurka świetna, jak na debiut! Niezły śnieg. Kolba czarna, bo z bakelitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał75 Napisano 4 Marca 2008 Autor Share Napisano 4 Marca 2008 Witam. Śnieg to rzeczywiście soda, a kolba .... no chyba z bakelitu A poważnie znalazłem zdjęcia właśnie z taką kolbą i tak już zostało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 8 Marca 2008 Share Napisano 8 Marca 2008 Co do robienia i malowania figurek, to zawsze będę uważał, bez względu na skalę, że to wyższa szkoła jazdy, w szczególności przy twarzy i oczach. W Twojej figurce moim zdaniem wszystko gra, szczególnie właśnie przy oczach ( nie ma zeza ). Jako ciekawostkę mogę podać, że dywizja SS "Wallonien" broniła w kwietniu 1945 roku jednej z aktualnych dzielnic Szczecina-Podejuch ( aktualnie Podjuchy), na której to dzielnicy mieszkam. Obrona szła im bardzo dobrze, bo Rosjanie aby zdobyć tą dzielnicę ( przyczółek do lewobrzeżnej części Szczecina) rozwalili 80% ówczesnej zabudowy tej dzielnicy ( wtedy miasteczka). Przez dzielnicę Podjuchy biegnie też autostrada, z powodu której zaczęła się II wojna światowa ( Hitler chciał ją dociągnąć do Prus Wschodnich), ale to już nie na temat. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi