Marek K Napisano 20 Września 2017 Share Napisano 20 Września 2017 Może nie wszystkich zadowoli , ale na allegro jest bardzo ciekawy zestaw . Mam taki tylko kompletny i kupiony za 900 złociszy. Dodając do tego lodówkowca mamy ładny i przyjemny zestaw. http://allegro.pl/kompresor-aerograf-sprezarka-presostat-agregat-i6958225696.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 20 Września 2017 Share Napisano 20 Września 2017 Też mam identyczny komplet jako bazę pod swojego lodówkowca, tylko wychaczyłem za połowę tej ceny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 20 Września 2017 Autor Share Napisano 20 Września 2017 Też oglądałem to wcześniej i było tańsze, ale bez manometrow lub same zbiorniki z podstawą. Z mojego doświadczenia wiem że dzwoniąc na numer podany na aukcji można kupić to taniej ( przynajmniej wysyłka jest gratis ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi