Panzer4 Napisano 27 Listopada 2017 Share Napisano 27 Listopada 2017 Z brudem jeszcze więcej zyskuje. Świetna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 19 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2018 No i w końcu do tego doszło, popoełniłem pierwszą w życiu podstawkę Oczywiście zostało mi kilka rzeczy do zrobienia, ale wygląda to na pewno lepiej niż kawałek MDFu pod modelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 19 Stycznia 2018 Share Napisano 19 Stycznia 2018 Jeszcze tylko kierownika brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 19 Stycznia 2018 Share Napisano 19 Stycznia 2018 Fakt kierownik nadał by życia, a poza tym to dla mnie P.S. Na ostatnim zdjęciu prawe tylne koło wygląda na skrzywione, ale może to złudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 19 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2018 Fakt kierownik nadał by życia, a poza tym to dla mnie P.S. Na ostatnim zdjęciu prawe tylne koło wygląda na skrzywione, ale może to złudzenie. Było skrzywione, naprostowałem je po sesji. Mam komplet figurek Brytyjczyków z I WŚ - z któreś powinno dać radę kierownika zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi