jureczek Napisano 30 Października 2017 Share Napisano 30 Października 2017 Galeria Konkursu Jesień 2017 Model zakwalifikowany do: Klasa 5 - Dioramy Kategoria Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Kategoria Specjalna 3 - Najlepszy model w barwach Polski Warsztat TUTAJ Walczyć z kolorami natury - ale sobie wybrałem temat Pokombinowałem jak najlepiej potrafię Teraz Wy oceniajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 30 Grudnia 2017 Super Moderator Share Napisano 30 Grudnia 2017 Bardzo podoba mi się twoja praca. Widać ile pracy włożyłeś w zrobienie drzew, ławki i i nych detali zawartych w tej scenie. Nie podoba mi się tylko ta torba z tym napisem. Bardziej pasowała by bez tego napisu, króry psuje troszkę efekt. Ciekawie wygląda ten starszy mężczyzna, który jest miłośnikiem przyrody i zabrał do naprawy budkę dla ptaków która spadła z drzewa, lub też przyszedł ją zawieśić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi