jureczek Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 Galeria Konkursu Jesień 2017 Model zakwalifikowany do: Klasa 5 - Dioramy Kategoria Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Kategoria Specjalna 3 - Najlepszy model w barwach Polski Warsztat TUTAJ Walczyć z kolorami natury - ale sobie wybrałem temat Pokombinowałem jak najlepiej potrafię Teraz Wy oceniajcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted December 30, 2017 Super Moderator Share Posted December 30, 2017 Bardzo podoba mi się twoja praca. Widać ile pracy włożyłeś w zrobienie drzew, ławki i i nych detali zawartych w tej scenie. Nie podoba mi się tylko ta torba z tym napisem. Bardziej pasowała by bez tego napisu, króry psuje troszkę efekt. Ciekawie wygląda ten starszy mężczyzna, który jest miłośnikiem przyrody i zabrał do naprawy budkę dla ptaków która spadła z drzewa, lub też przyszedł ją zawieśić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts