ministersan Napisano 10 Listopada 2017 Share Napisano 10 Listopada 2017 Czy można po wciśnięciu do słoika używać farby Tamki w sprayu do aerografu. Czym rozcieńczać i czy nie wyschnie w słoiku. Szukałem farby do malowania F1 Redbull i nie mogę znaleźć odpowiednika TS-89 więc jestem chyba skzany na spray. A nie mam warunków do malowania sprayem . Jednak aerograf to dużo większa precyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 10 Listopada 2017 Share Napisano 10 Listopada 2017 Można. Ja kiedyś tak używałem podkładu i NATO Black. Przepsikałem do słoika przez małą rurkę (podobną jak jest przy WD-40). Zużyłem zanim zaschło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 10 Listopada 2017 Share Napisano 10 Listopada 2017 Można tylko trzeba ją szybko użyć bo bardzo szybko wysycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 10 Listopada 2017 Share Napisano 10 Listopada 2017 https://www.tamiyausa.com/articles/decanting-tamiya-spray-301#.WgWqz3aDO9I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi