Super Moderator jawkers Napisano 17 Listopada 2017 Super Moderator Share Napisano 17 Listopada 2017 Inbox, o który prosił mnie kolega KRL. Jakość zdjęć nie jest najlepsza, ale coś widać na zbliżeniach. Białe wypraski i tło dopadały, ponieważ mój aparat nie radził sobie więc zastosowałem taką kompozycję jaką widać na zdjęciach. Model posiada delikatne, wklęsłe linie podziału blach oraz wypukłe nity. W zestawie otrzymujemy trzy ramki odlane z białego tworzywa, jedną przeźroczystą, kalkomanie i instrukcję. Szyby są cienkie bez żadnych skaz, przynajmniej ja nic nie zauważyłem. Resztę ocenicie sami. Z dodatkiem wnętrza od Black doga, nie jest tak kolorowo jak by się mogło wydawać. Za tę cenę powinniśmy otrzymać produkt dobrej jakości, a na zdjęciach widać że jest sporo nadlewek jak i niedolanych miejsc, które trzeba będzie samemu naprawiać. Sporo pracy trzeba będzie włożyć by to wnętrze jakoś wyglądało. W zestawie otrzymamy, blaszkę fototrawioną, trzy woreczki z żywicznymi elementami (niektóre z nich są w odlane w większej ilości), instrukcję. Oceńcie zestaw sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 17 Listopada 2017 Share Napisano 17 Listopada 2017 Mam identyczny zestaw i wychodzi na to, że u mnie trochę lepiej wyglądają żywice... Generalnie całość sprawia dobre wrażenie. Miałem w planach go skleiś ale raczej nie dam rady i pewnie model z dodatkami powędruje na sprzedaż... Jawkers - a Ty będziesz go robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 17 Listopada 2017 Autor Super Moderator Share Napisano 17 Listopada 2017 Jawkers - a Ty będziesz go robić? Tak będę go robił. Na razie czeka w kolejce bo mam jeszcze w planach EC-135 z LPR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi