MarcinWSS Napisano 22 Listopada 2017 Share Napisano 22 Listopada 2017 Cześć. Jako odskocznia od szmatopłatów, przedstawiam : TIE FIGTER. Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 23 Listopada 2017 Share Napisano 23 Listopada 2017 Bardzo fajnie wyszedł, ale czy te naklejki były konieczne? W replikach filmowych nie były nigdy użyte. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinWSS Napisano 24 Listopada 2017 Autor Share Napisano 24 Listopada 2017 Szczerze mówiąc, nie wiedziałem, że ich nie powinno być. Zrobiłem modelik dla kolegi, fana, Star Wars - jak widać - nie mając pojęcia o oryginale. Niemniej cieszę się, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vime22 Napisano 10 Grudnia 2017 Share Napisano 10 Grudnia 2017 Super Ci wyszedł Robię dokładnie ten sam model teraz, tylko nieco "cieplejszy" szary. Mam pytanko, jeśli można: czy mógłbyś podpowiedzieć jak maskowałeś szybki? Docinałeś taśmę, czy naklejałeś i wycinałeś już na szybce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinWSS Napisano 11 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2017 W modelach Bandai są dwie wersje oznaczeń - kalkomanie oraz, do wyboru, wstępnie wycięte naklejki. Jako maski posłużyły mi wewnętrzne części tych naklejek. Wystarczyło delikatnie je dopasować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vime22 Napisano 12 Grudnia 2017 Share Napisano 12 Grudnia 2017 oo super, dzięki za tego hinta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi