snowstorm213x Napisano 27 Listopada 2017 Share Napisano 27 Listopada 2017 Mój jubileuszowy, 10-ty model Przy sklejaniu nie było większych problemów - jedyne, do czego mógłbym się przyczepić to szyby, które nie wiadomo do którego momentu zachodzą w kastę i zwrotnice przednich kół, które bardzo ciężko weszły na swoje miejsce, tj. na przednie hamulce. Sam zestaw nie jest skomplikowany i składało mi się go przyjemnie. Jestem z niego zadowolony, bo jest to mój najlepszy i najbardziej reprezentacyjny model. Oczywiście nie mogło być za różowo - przy wklejaniu szyb lekko umazałem wypolerowaną maskę klejem, na szczęście udało mi się to jako tako zapolerować. Zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 29 Listopada 2017 Share Napisano 29 Listopada 2017 Bardzo ładny model genialnego auta. Trzy ewidentne babole, które widzę: - krzywa krawędź boczków na drzwiach - opony założone w odwrotną stronę - niedopracowane tylne lampy Reszta sprawia bardzo pozytywne wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 30 Listopada 2017 Share Napisano 30 Listopada 2017 Brak linii podziału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 30 Listopada 2017 Share Napisano 30 Listopada 2017 Brak linii podziału.Są tylko nie pogłębione i nie dany panel liner Ogólnie mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowstorm213x Napisano 2 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2017 Dziękuję wszystkim za miłe słowo - krzywa krawędź boczków na drzwiach Nie miałem pod ręką taśmy maskującej, a że łapy mi się trzęsły przy malowaniu, to niestety. Na szczęście w rzeczywistości nie widać tego, aż tak jak na zdjęciu :p - opony założone w odwrotną stronę Już poprawione, dzięki, byłem przekonany, że są dobrze - niedopracowane tylne lampy Podejrzewam, że masz na myśli kierunkowskazy - one są, ale na zdjęciach zlewają się z czerwoną kastą. W rzeczywistości też słabo je widać, a i tak nie malowałem ich samym czerwonym X-7, jak w instrukcji, a pomieszanym z pomarańczowym X-6. Taki lakier po prostu. Brak linii podziału. Ogólnie, nie bawię się w pogłębianie ich. Jeszcze raz dzięki za pozytywne komentarze i konstruktywną krytykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 2 Grudnia 2017 Super Moderator Share Napisano 2 Grudnia 2017 Taka mała rada. Następnym razem nie rób zdjęć pod światło, tylko postaraj się mieć źródło światła za sobą. Wtedy model na zdjęciach, będzie lepiej widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 8 Grudnia 2017 Share Napisano 8 Grudnia 2017 Ten sam błąd zrobiłeś co ja gdy składałem hondę - brak uszczelek przy lampach przód, tył . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi