Marwaw Napisano 28 Listopada 2017 Share Napisano 28 Listopada 2017 Galeria Konkursu Jesień 2017 Model zakwalifikowany do: Klasa 4 - Okręty i statki Warsztat TUTAJ Stwierdziłem, że lepszych zdjęć przy tej pogodzie nie jestem w stanie zrobić, więc prezentuję, to co uzyskałem po dwóch dniach pstrykania zarówno aparatem jak i smatrfonem: Więcej zdjęć jest tutaj: http://modelarstwo.koszalin.pl/index.php?option=com_rsgallery2&gid=54&Itemid=44 Drobna niespodzianka. Zapraszam teraz na mini wernisaż pt. "USS Mount Whitney w malarstwie europejskim" : Jak widać artyści zaprezentowali różne style i różny poziom, cieszę się, że nawet sam Vincent van Gogh nas odwiedził Tak na poważnie, wszystkim dziękuję za wspólną super zabawę i spędzony razem czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 1 Stycznia 2018 Share Napisano 1 Stycznia 2018 Zasłużone pierwsze miejsce, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 2 Stycznia 2018 Share Napisano 2 Stycznia 2018 Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 8 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2018 Dzięki wszystkim za oddane na mnie głosy. Przyznaję się, że wynik konkursu był dla mnie bardzo dużym zaskoczeniem. Moim faworytem był ORP Nurek Marudka i byłem niemal pewien, że to on zajmie I miejsce. Dobrze, że się z nikim nie założyłem i nie obstawiłem tego u jakiego bukmachera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi