Bartosz.B Napisano 30 Listopada 2017 Share Napisano 30 Listopada 2017 P-47D Thunderbolt Bubbletop Skala: 1:48 Producent: Tamiya Jest to mój drugi szkoleniowy model wiec proszę nie krzyczeć za bardzo. Malowany farbami Tamiya , Alclad i Lakierem Matowym Vallejo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkos1 Napisano 30 Listopada 2017 Share Napisano 30 Listopada 2017 moge sie mylic ale chyba kalka na gornej powierzchni skrzydla jest do gory nogami. chodzi mi o gwiazde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 30 Listopada 2017 Share Napisano 30 Listopada 2017 moge sie mylic ale chyba kalka na gornej powierzchni skrzydla jest do gory nogami. chodzi mi o gwiazde Niestety się nie mylisz https://www.mojehobby.pl/products/Republic-P-47D-Thunderbolt-Bubbletop.html#gallery_start Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi