kowal76 Napisano 23 Grudnia 2017 Share Napisano 23 Grudnia 2017 Ostatnimi czasy robiłem tylko cywile w 1/144, więc dla odmiany postanowiłem sobie zrobić MiG-a 15 1/72 Eduarda. Model będzie prosto z pudła bez spiny, taki dla relaksu . Malowanie będzie Czechosłowackie pudełkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 23 Grudnia 2017 Share Napisano 23 Grudnia 2017 Dajesz. Ostatnio robiłem bisa. Uważaj na przednią dolną część kadłuba- kiepsko spasowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 24 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2017 Dajesz. Ostatnio robiłem bisa. Uważaj na przednią dolną część kadłuba- kiepsko spasowana. Dzięki. Już robiłem ten zestaw i miałem z tym problemy. Mój egzemplarz ma jakoś dużo nadlewek ?. W poprzednim modelu który robiłem ze dwa lata temu nie było tylu nadlewek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziobak Napisano 24 Grudnia 2017 Share Napisano 24 Grudnia 2017 Podglądam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 24 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2017 Przygotowałem drobne części do malowania. Skrzydła już skleiłem i teraz trzeba poszpachlować krawędż natarcia, bo jest nie mała szpara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 30 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2017 Prośba o zamknięcie wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi