jonathan Napisano 4 Stycznia 2018 Share Napisano 4 Stycznia 2018 Jakoś dawno tu nic nie zamieszczałem... Kilka rzeczy jednak się zrobiło Może na początek praca z której chyba najbardziej jestem zadowolony. MasterBox 1/72 - Austin Armored Car mark IV Flyhawk 1/72 - M1A2 Abrams Zvezda 1/72 - Tiger II Flyhawk 1/72 - PzKpfw I Ausf. F IBG 1/72 - Type-94 Trumpeter 1/72 - T-55 Zvezda 1/72 - ISU-152 - zaczety wcześniej... ale jego pora nadeszła w tamtym roku Dragon 1/72 - Tiger I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 4 Stycznia 2018 Share Napisano 4 Stycznia 2018 Austin bardzo ładny, prywatnie także mam go na ukończeniu:) Czemu nie przykleiłeś tych lampek na sponsonach? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 4 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2018 Jest jedna. Na prawej stronie. Druga zaginęła w dywanie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 5 Stycznia 2018 Share Napisano 5 Stycznia 2018 Aha:/ Dopiero zobaczyłem to wiaderko na dachu- super to wymyśliłeś, świetny pomysł choć kolory kotka (zielony) troszkę model psują wg mnie bo poza tym jest naprawdę dobry. Ten zwieroboj to prawie niewidoczny...ale pamiętam że bardzo fajne malowanie wybrałeś i wykonał:/, mój jeszcze czeka na swój czas bo ostatnio dłubałem sporo pancerki z 39...więc czas na zmianę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 5 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2018 Fotki tygrysa sa mocno doswietlone Tak wyglada w normalnym oswietleniu... ISU-152 - fakt... mocno zamaskowany - znaczy sie kamo dobre :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 5 Stycznia 2018 Share Napisano 5 Stycznia 2018 Wszystkie świetne. Kilka ( wystarczy 99% z tych tutaj)mam nadzieję ponownie zobaczyć w Bytomiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Stycznia 2018 Share Napisano 5 Stycznia 2018 Też uważam że eleganckie modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2018 Dziękuje Panowie. Pewnie ze dwa zabiore do Bytomia, a może pojadą calkiem nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi