PrzemoL Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 witam, kiedyś tam zapodałem inboxa tego jeździtka, teraz jestem na takim etapie (model nie jest skończony) i znowu mam lenia. Opinie mile widziane. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 31 Stycznia 2008 Share Napisano 31 Stycznia 2008 Czołem! Świetne ubrudzenie, powiesz jak je zrobiłeś ?? Nie podoba mi się ten zaczep na antenę. A model jest spoko Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoL Napisano 31 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2008 heja, zabrudzenia zrobiłem pastelami, kolory to brązy, żółcie i szarości (mieszane), a co do uchwytu anteny to nie podoba się pomysł (nie mój) czy wykonanie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 31 Stycznia 2008 Share Napisano 31 Stycznia 2008 Fajny model, a zabrudzenia szczególnie , jednak mi się nie podoba ten zaczep do anteny, powinien być napięty , a wygląda na dosyć luźny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoL Napisano 31 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2008 tak myślałem, napięty to on był przed myciem, malowaniem i brudzeniem, potem mi się trochę pogiął i teraz tak wygląda, myślę że da radę go wyprostować bo to drucik a jak nie to zrobię nowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 1 Lutego 2008 Share Napisano 1 Lutego 2008 Wykonanie zaczepu - za luźny, ale myślę, że da się naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 2 Lutego 2008 Share Napisano 2 Lutego 2008 i jeszcze coś: pastele rozcieńczałeś czymś, czy kładłeś od razu na model?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 2 Lutego 2008 Share Napisano 2 Lutego 2008 Model fajny mam pytanko jakiej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 2 Lutego 2008 Share Napisano 2 Lutego 2008 Model fajny mam pytanko jakiej firmy jak 1:35 to pewnikiem tamiyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 2 Lutego 2008 Share Napisano 2 Lutego 2008 Bardzo fajny samochodzik !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoL Napisano 2 Lutego 2008 Autor Share Napisano 2 Lutego 2008 pastele rozrabiałem w benzynie ekstrakcyjnej, model to Tamiya. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi