Bilonzo Napisano 31 Stycznia 2008 Share Napisano 31 Stycznia 2008 Witam!!!.Dziś dostałem paczuszkę z tym oto modelem : Kalki: I reszta: Szyb nie dawałem z tego względu, że zostawiłem je we folii, aby się nie zarysowały, a na zdjęciu by dziwnie wyglądały . Niedługo relacja z budowy . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 1 Lutego 2008 Share Napisano 1 Lutego 2008 Ten model u mnie też kiedyś na półce stanie. Czekam na relacje. Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 1 Lutego 2008 Super Moderator Share Napisano 1 Lutego 2008 W moim garażu też zaparkuje, tylko razem z jakąś naczepą lub cysterną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 1 Lutego 2008 Share Napisano 1 Lutego 2008 Hej! Lada dzień będę miał w domciu mojego XF-a... Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko temu, żebym dodał jeszcze kilka fotek wyprasek? Moje będą może ciut dokładniejsze, bo te są niezbyt dokładne. Bilonzo oczywiście bez obrazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Lutego 2008 Share Napisano 2 Lutego 2008 Mam i ja ! Mamba, hehehehehhe Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 2 Lutego 2008 Share Napisano 2 Lutego 2008 No ja mam właśnie na warsztacie 2 modele i nie wiem czy kupować sobie Xefke. Kusi mnie zeby tak miec ten kartonik w domu. Czekam na zdjęcia dokładne wyprasek od Praetoriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 2 Lutego 2008 Share Napisano 2 Lutego 2008 Hejas! Daf przyszedł dziś rano. Niestety fotki dam dopiero jutro, bo zapomniałem, że mój braciszek wychodzi z aparatem na jakiś bal i nie zdążyłem porobić fotek. Pozdrawiam! Ps. Ogólnie rzecz biorąc, to pierwsze wrażenie pozytywne. Ładna deska i wnętrze. Fotele według oryginału. Dach bardzo ładny. Cała kabina jest od 105xf, a obawiałem się, że będzie od 95. Jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 2 Lutego 2008 Autor Share Napisano 2 Lutego 2008 Praetorian wcale mnie nie uraziłeś. Dawaj foty jak masz. Moim aparatem jest narazie Nokia 6630 z aparatem 1,3 Mpix. Jak na tą rozdzielczość to myślę, że zdjęcia są dobre . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 2 Lutego 2008 Share Napisano 2 Lutego 2008 No to tak jak mówiłem jutro Acha... Godne uwagi są kaleczki. Świetnej jakości, ale trochę grubawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 Sorki za dwa posty i sorki, że tak późno. Ogólnie model robi pozytywne wrażenie. Jest wiele dziwnych dodatków (np. to coś pod zderzakiem przednim) i w niektórych miejscach lekko zachwiana jest geometria części. Formy bardzo dobrej jakości. Praktycznie zero nadlewek. Kalkomanie super, ale troszkę grubawe. Dach wyszedł italerce bardzo w porządku, choć obwódki reflektorów w globie mogłyby być osobnym elementem np. z chromu, folii samoprzylepnej lub choćby wypustką na dachu. Ładne wnętrze. Faktura na podłodze wygląda całkiem nieźle. Dodatkowe lusterko szerokokątne. Oś skrętna nie skrętna i jak na taki model trochę mało detali. Ogólna ocena według mnie, to 6,5/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 20 Lutego 2008 Share Napisano 20 Lutego 2008 Panowie powiedziecie mi czy są przewidziane 2 lustra szeroko-kątne po stronie kierowcy i pasażera czy tylko pasażera? Bo jak tylko od pasażera to idę po karabin i w drogę do Włoch i odstrzelę im te puste makaroniarskie łuby. Edit: Pretorian co masz na myśli mówiać dodatkowe szeroko kątne? To od kierowcy tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 20 Lutego 2008 Autor Share Napisano 20 Lutego 2008 Panowie powiedziecie mi czy są przewidziane 2 lustra szeroko-kątne po stronie kierowcy i pasażera czy tylko pasażera? Bo jak tylko od pasażera to idę po karabin i w drogę do Włoch i odstrzelę im te puste makaroniarskie łuby. Edit: Pretorian co masz na myśli mówiać dodatkowe szeroko kątne? To od kierowcy tak? Tak ma u pasażera i kierowcy. Odpowiem za Praetoriana (jeśli można oczywiście ) . Dodatkowe szerokokątne to jest to lusterko, które zwiększa widoczność martwego pola, znajdujące się nad przednią szybą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 21 Lutego 2008 Share Napisano 21 Lutego 2008 Bilonzo dzięks Lusterka szerokokątne są dwa, czyli jedno jest nad szybą pasażera, a drugie jest pod blendą. Więcej owych lusterek nie zauważyłem w zestawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David1717 Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Witam Fajny modelik. Czekam na relację w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi