Gość Napisano 31 Stycznia 2008 Share Napisano 31 Stycznia 2008 Witam! Oto mój ostatni model , jest to Ka-58 Black Ghost. Pod względem wykonania modelu Zvezda spisała się całkiem nieźle. Jedynym jego problemem jest to że taki śmigłowiec nie istnieje:) Tym niemniej model mi się podoba. Jest to moja pierwsza siedemdwójka od kilku lat. Proszę sąd o wyrozumiałość i łagodny wymiar kary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 1 Lutego 2008 Share Napisano 1 Lutego 2008 fajny model to ma być taki rosyjski stealth :-).Może troszeczkę Ci sie farba rozlała na owiewce ale to sie zdarza.generalnie mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 1 Lutego 2008 Share Napisano 1 Lutego 2008 Ruscy udają,że maja technologię stealth :-)). Tak na prawdę, większość rosyjskich super-broni to nieudane prototypy :-)) A model może być, ale widać w nim mniej serca, niż w "slave" Bobby Fet'a :-)) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi