toled Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Kup papiery typu 1500-2000-2500-3000 i przeszlifuj jeszcze raz na mokro, bo te rysy nie zejdą na malowaniu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parahyba Napisano 19 Marca 2018 Autor Share Napisano 19 Marca 2018 Kup papiery typu 1500-2000-2500-3000 i przeszlifuj jeszcze raz na mokro, bo te rysy nie zejdą na malowaniu ;-) Papiery ścierne czy mogą być gąbki? Bo zastanawiałem się nad gąbkami Tamiya, ale gdzieś czytałem, że tam są inne oznaczenia gradacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parahyba Napisano 20 Marca 2018 Autor Share Napisano 20 Marca 2018 Model złożony. Przy końcowym składaniu elementów miałem jeden krytyczny moment, który oznaczony był w instrukcji wykrzyknikiem (nie wiedziałem wcześniej co oznacza wykrzyknik). Okazało się, że wykrzyknik oznacza, że elementy kolidują ze sobą i trzeba użyć sporej siły, żeby znalazły się w pożądanym miejscu. W efekcie zdarło się trochę farby. Dziękuję wszystkim za pomoc w złożeniu mojego pierwszego modelu. Zapraszam do oglądania galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi