Ipkinss Napisano 2 Lutego 2008 Napisano 2 Lutego 2008 A to ostatni z moich czołgów - wykonany dwa lata temu. Po nim przerzuciłem się całkowicie na samoloty... Model waloryzowałem blaszką Eduarda i żywicznym zestawem wnętrza i przedziału silnikowego z CMK oraz metalowymi gąsienicami od Friumodel. Pozdrawiam Ipkinss Cytuj
JŚ Napisano 2 Lutego 2008 Napisano 2 Lutego 2008 Piękny modelik, bardzo mi się podoba. Friule dają super efekt, tylko podwozie jest troszkę krzywo, można to zobaczyć na szostym zdjęciu (gąski nie idą w rownej linii) Pomijając te kilka drobiazgow, powtarzam model naprawdę super... Pozdrawiam (buduj od czasu do czasu, pancerkę bo Ci super wychodzi) Cytuj
Ipkinss Napisano 2 Lutego 2008 Autor Napisano 2 Lutego 2008 Dzięki za dobre słowo Tak, z podwoziem pamiętam, że miałem problem i faktycznie widać to na zdjęciu... A za coś pancernego wezmę się na pewno bo już dłuuugo to za mną to chodzi! Pozdrawiam Ipkinss Cytuj
Dumo Napisano 2 Lutego 2008 Napisano 2 Lutego 2008 Nie przepadam za friulami ale raczej nie miałeś wyboru bo w zestawie z tego co wiem cą gąski gumiaki... Cytuj
Aleks Kornafel Napisano 2 Lutego 2008 Napisano 2 Lutego 2008 Modelik świetny, lecz te sztuczne gałązki tylko psują jego wizerunek. Jak dasz jakieś lepsze będzie GIT. Cytuj
Ipkinss Napisano 2 Lutego 2008 Autor Napisano 2 Lutego 2008 W zestawie były plastikowe gąsienice z pasków i pojedynczych ogniwek na łuki. Pozdr Ipkinss Cytuj
JŚ Napisano 2 Lutego 2008 Napisano 2 Lutego 2008 Nie przepadam za friulami... Przy ktorym modelu zakładałeś friule i miałeś jakieś niemiłe przygody??? Ja zakładam friulki od dwoch lat do modeli i na problem natrafiłem raz, przy modelu Dragona Panzer III - parę ogniwek było źle odlanych. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi