Ipkinss Napisano 2 Lutego 2008 Share Napisano 2 Lutego 2008 A to ostatni z moich czołgów - wykonany dwa lata temu. Po nim przerzuciłem się całkowicie na samoloty... Model waloryzowałem blaszką Eduarda i żywicznym zestawem wnętrza i przedziału silnikowego z CMK oraz metalowymi gąsienicami od Friumodel. Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 2 Lutego 2008 Share Napisano 2 Lutego 2008 Piękny modelik, bardzo mi się podoba. Friule dają super efekt, tylko podwozie jest troszkę krzywo, można to zobaczyć na szostym zdjęciu (gąski nie idą w rownej linii) Pomijając te kilka drobiazgow, powtarzam model naprawdę super... Pozdrawiam (buduj od czasu do czasu, pancerkę bo Ci super wychodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 2 Lutego 2008 Autor Share Napisano 2 Lutego 2008 Dzięki za dobre słowo Tak, z podwoziem pamiętam, że miałem problem i faktycznie widać to na zdjęciu... A za coś pancernego wezmę się na pewno bo już dłuuugo to za mną to chodzi! Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 2 Lutego 2008 Share Napisano 2 Lutego 2008 Nie przepadam za friulami ale raczej nie miałeś wyboru bo w zestawie z tego co wiem cą gąski gumiaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 2 Lutego 2008 Share Napisano 2 Lutego 2008 Modelik świetny, lecz te sztuczne gałązki tylko psują jego wizerunek. Jak dasz jakieś lepsze będzie GIT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 2 Lutego 2008 Autor Share Napisano 2 Lutego 2008 W zestawie były plastikowe gąsienice z pasków i pojedynczych ogniwek na łuki. Pozdr Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 2 Lutego 2008 Share Napisano 2 Lutego 2008 Nie przepadam za friulami... Przy ktorym modelu zakładałeś friule i miałeś jakieś niemiłe przygody??? Ja zakładam friulki od dwoch lat do modeli i na problem natrafiłem raz, przy modelu Dragona Panzer III - parę ogniwek było źle odlanych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi