adize Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Kolego ITALERITRUCK VIRTUAL TUNING to nie jest program, ale zabieg tuningu, który wykonujemy na komputerze najczęściej przy pomocy programu Photoshop. A po drugie, jeśli naprawdę nie wiedziałeś co to, wystarczy zajrzeć w google i trochę poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Lipca 2008 Autor Share Napisano 5 Lipca 2008 Sory że odgrzewam temat ale mam pytanie czy ktoś pracuje i wie o co chodzi na programie "Autodesk 3ds Max 9 32-bit" ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 13 Lipca 2008 Share Napisano 13 Lipca 2008 Sory że odgrzewam temat ale mam pytanie czy ktoś pracuje i wie o co chodzi na programie "Autodesk 3ds Max 9 32-bit" ???????Khehe... Dobre pytanie... To tak, jak bys zapytal, czy ktos pracuje i wie o co chodzi w elektrowni atomowej... Pakiet 3D Studio MAX to jest w tym momencie potezna kobyla wykorzystywana przez profesjonalistow w przemysle filmowym, w branzy gier komputerowych (w szczegolnosci) itd... Nie da sie napiasc w kilku slowach "o co w nim chodzi". Wydawnictwo Helion wydalo z 7 ksiazek o 3DS i to takich calkiem pokaznych. Pracowalem na MAXsie calkiem sporo, ale skonczylo sie to cos w okolicach wersji 6. Od tamtego momentu jestem 100 lat za murzynami w tej dziedzinie, chociaz przypuszczam, ze filozofia programu i glowne mechanizmy sie nie zmienily. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi