adize Napisano 16 Lutego 2008 Napisano 16 Lutego 2008 Kolego ITALERITRUCK VIRTUAL TUNING to nie jest program, ale zabieg tuningu, który wykonujemy na komputerze najczęściej przy pomocy programu Photoshop. A po drugie, jeśli naprawdę nie wiedziałeś co to, wystarczy zajrzeć w google i trochę poczytać. Cytuj
Dumo Napisano 5 Lipca 2008 Autor Napisano 5 Lipca 2008 Sory że odgrzewam temat ale mam pytanie czy ktoś pracuje i wie o co chodzi na programie "Autodesk 3ds Max 9 32-bit" ??????? Cytuj
Majek Napisano 13 Lipca 2008 Napisano 13 Lipca 2008 Sory że odgrzewam temat ale mam pytanie czy ktoś pracuje i wie o co chodzi na programie "Autodesk 3ds Max 9 32-bit" ???????Khehe... Dobre pytanie... To tak, jak bys zapytal, czy ktos pracuje i wie o co chodzi w elektrowni atomowej... Pakiet 3D Studio MAX to jest w tym momencie potezna kobyla wykorzystywana przez profesjonalistow w przemysle filmowym, w branzy gier komputerowych (w szczegolnosci) itd... Nie da sie napiasc w kilku slowach "o co w nim chodzi". Wydawnictwo Helion wydalo z 7 ksiazek o 3DS i to takich calkiem pokaznych. Pracowalem na MAXsie calkiem sporo, ale skonczylo sie to cos w okolicach wersji 6. Od tamtego momentu jestem 100 lat za murzynami w tej dziedzinie, chociaz przypuszczam, ze filozofia programu i glowne mechanizmy sie nie zmienily. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi